Vegansk kosttilskud

Læs mere om ingredienserne i Fit4livet Nature

Vores Fit4livet Nature kosttilskud er sammensat af de allerbedste ingredienser, der hjælper kroppen med få en større ernæringsmæssig værdi. Kosttilskuddet skal ses som et supplement til en sund og varieret kost, hvor Fit4livet Nature giver et ekstra boost til kroppen. Fit4livet Nature er et vegansk kosttilskud, som kan drikkes af alle.

Her på siden kan du læse mere om de enkelte ingredienser, som vi har brugt i kosttilskuddet, samt den virkning, de har på kroppen. Alle ingredienserne er nøje udvalgte, så de komplimenterer hinanden og skaber et godt kosttilskud med virkning for kroppen. 

Ingredienserne i Fit4livet Nature er:

Derfor skal du spise ren kakao

Kan chokolade virkelig være sundere end salat? Når det gælder kakao, er det tæt på. I rå form er kakaobønner, raw-kakaopulver fuld af antioxidanter, kalcium, magnesium og jern. Indholdet af E- og B-vitamin, protein, fibre og monoumættet fedt ligger faktisk så højt i rå kakao, at det regnes som en af de 15 mest omtalte superfoods.

Her er fem gode grunde til at spise kakao i ren form:   

 • De indeholder antioxidanter, som beskytter kroppens celler.  
 • De beskytter mod UV-stråler. Flavanoider er naturlige farvestoffer, der bl.a. beskytter mod skadelige UV-stråler.  
 • De er gode for hjertet. Så lidt som 5 gram rå kakao sænker risikoen for hjerte-kar-sygdom markant, viser undersøgelser. Spis lidt ”forebyggende” dagligt.  
 • Kakao er rige på fibre, som hjælper med at regulere både blodsukker og blodtryk.  
 • Kakao løfter humøret. De endorfiner, som man f.eks. mærker i kroppen efter en rigtig god gang træning, findes også i rå chokolade.

Fuldkornrisenes 3 fordele

Brune ris kan hjælpe med at holde et stabilt blodsukker takket være protein indholdet og et højt indhold af magnesium, der hjælper med at styre insulin og glukose i kroppen. Diabetikere bør holde sig til brune ris.

Kostfibrene er også med til at sænke den såkaldte dårlige kolesterol (LDL), der forbindes med en højere risiko for hjertekar-sygdomme. Brune ris indeholder også lignaner, som er antioxidanter, der i undersøgelser har vist sig at beskytte hjertet.

Brune ris er rig på mangan, som er afgørende for knoglerne.

Gurkemeje

Krydderiet været brugt i flere tusinde år som fødevare, makeup og medicin, og kan spores helt tilbage til 600 år før vor tidsregning.

Krydderiet er mest kendt for sin stærke gule farve. I Indien og andre asiatiske lande, hvor gurkemeje stammer fra, bruges det hyppigt til at farve ris- eller fiskeretter gule med.

Gurkemeje er en hel rod, der mest af alt minder om ingefær. Smagen er dog meget mildere end ingefær. Derfor indgår gurkemeje oftest sammen med andre krydderier, bl.a. som en vigtig bestanddel af karry.

Inden for den medicinske forskning er gurkemeje kommet i fokus på grund af sine mulige sundhedsfremmedende egenskaber.

Gurkemeje indeholder omkring 2 % af det gule farvepigment curcumin. Det er netop dette specielle mikroskopiske pigment, der er det sunde.

Solsikkefrø og omega 3 & 6 fedtsyrer

Vi har valgt at brug en af vores protein kilder fra Solsikkekerner, som indeholder en lang række af vitaminer, specielt B vitamin og mange mineraler.

Derudover anvender vi de to omega fedtsyrer, 3 & 6 , som også er til stede i solskikken. Netop disse er nødvendige for, at vores krop fungerer optimalt. Kroppen kan ikke selv danne dem, og vi er derfor nødt til at tilføre dem gennem vores kost.

Fedtsyrer er en vigtig del af vores celler i hele kroppen. Omega 6 fremmer inflammation i vores celler, som er en nødvendig mekanisme, selvom det ikke lyder sådan. Denne inflammation fra omega 6 bliver balanceret af omega 3’s antiinflammatoriske egenskaber. Det er altså rigtig vigtigt, at der er en fordeling mellem omega 6 og omega 3.

Vi anbefaler derfor, at du tilsætter din shake 1 tsk. hørfrø (Omega 3) for at skabe den helt rigtige balance mellem omega 3 og omega 6. Shaken bliver mere cremet, når du blender den godt.

Derudover har solsikkeolie har et højt indhold af E-vitamin. E-vitamin er afgørende for at forhindre skade på hudcellerne af f.eks. ultraviolet lys eller UVA fra solen. Solsikkeolien er også rig på vitaminerne A, C og D og sunde carotenoider og voksarter. Solsikkeoliens indhold af vitaminer og fedtsyrer virker som antioxidanter.

Antioxidanterne i solsikkeolie hjælper med eksponeringen af frie radikaler. Desuden er solsikkeolien er en vigtig kilde til gamma alfa linolensyre (GLA).

Vi anbefaler, at du tilsætter din shake 1 tsk. hørfrø (Omega 3) for at skabe den helt rigtige balance mellem omega 3 og omega 6. Shaken bliver mere cremet, når du blender den godt.

 

Acacia Fiber

Acacia fiber er en vandopløselig fiber, som høstes fra Acasia træet. Fiberen hjælper dig med at have en øget tarmsundhed. Fiberen virker samtidig som en præbiotika, som styrker dine mikroorganismer, som bibeholder et sundt miljø i din fordøjelseskanal.

Moringa træ

Moringa træets frø, blade og rødder har alle gode ernæringsmæssige egenskaber. Såvel moringa blade som kapsler/bælge indeholder calcium, jern, magnesium, C-vitamin, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-vitamin og A-vitamin.

En anden grund til, at Moringa er så populær er, at det er fyldt med antioxidanter, som er kemiske forbindelser, der virker mod frie radikaler i din krop. Høje niveauer af frie radikaler kan forårsage stress i blodet, som er forbundet med en række kroniske sygdomme som f.eks. hjertesygdomme og type 2 diabetes.

Acerola

Acerola er en lille rød frugt, der ligner et kirsebær. Smagen er meget syrlig. Acerola er et smalt træ med buske, der vokser naturligt i Brasilien. Bærret har et naturligt højt indhold af vitamin C.

I Brasilien er acerola juice lige så almindelig, som appelsinjuice er i Europa.

Acaibær

Acai er fyldt med antioxidanter, vitamin A og calcium. Bl.a. indeholder Acaibær hele 3-6 gange flere antioxidanter end blåbær – og så smager bærrene endda af chokolade.

Som nævnt har Acaibærret mange sundhedsmæssige fordele. Der er derfor mange gode grunde til at spise det lille vidunder af et bær. Her kommer 10 styks:

 1. Acai forbedrer din hjertesundhed. Acai indeholder en form for plante-antioxidant, der sænker dit kolesteroltal i blodet. Derudover forhindrer Acai blodpropper, afspænder dine blodkar og forbedrer den generelle blodcirkulation.
 2. Acai øger din modstandsdygtighed mod skadelige organismer.
 3. Acai bidrager til vægttab. Dette skyldes, at Acai indeholder stoffer, der effektivt reducerer de negative virkninger ved en fedtholdig kost.
 4. Acai øger din huds sundhed. Brasilianerne har i flere hundrede år indtaget Acaibær som en behandling af hudsygdomme. Dette skyldes bærrenes høje indhold af antioxidanter.
 5. Acai holder din fordøjelse sund og velfungerende. Acai er nemlig stærkt afgiftende og fulde af kostfibre.
 6. Acai øger dit energiniveau og bekæmper træthed og udmattelse.
 7. Acai medvirker til, at din hud ældes langsommere. Acai besidder evnen til at hæmme og ligefrem vende de typiske processer forbundet med ældning.
 8. Acai styrker dit immunforsvar. Acais høje indhold af C-vitamin og ellagsyre samarbejder om at styrke dit immunforsvar og gøre dig mere modstandsdygtig overfor sygdomme.
 9. Acai bevirker, at dine cellers sundhed forbedres. I Acai findes anthocyaniner, der gør dine celler mere modstandsdygtige over for invasion.
 10. Acai reducerer irritation. Dette kan eksempelvis være irritation forbundet med åndedrætsbesvær.

Acaibær har et naturligt indhold af antioxidanter, herunder antocyanin, en række mineraler, E-vitamin samt omega 6- og omega 9 fedtsyrer. Forskere påpeger, at bærret med sine mange antioxidanter, kan beskytte mod ødelæggende og skadelige påvirkninger af det menneskelige væv.

 

Naturlige sødestoffer​

Vi har valgt at bruge naturlige organiske sødestoffer fra

 • Agave sirup
 • kokos blomst.

Så sunde er ærter

Ærterne er fulde af sunde og vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. De indeholder blandt andet K-vitamin, som spiller en vigtig rolle for dine knogler.

Ærterne har et højt fiberindhold, der er med til at styrke din fordøjelse og modvirker forstoppelse. C-vitamin er også at finde i ærterne, og C-vitamin styrker blandt andet dit immunforsvar.

Ærterne indeholder ligeledes et stof, der hedder niacin, der er med til at sænke det dårlige kolesterol i blodet. Derudover indeholder de jern, B6, Magnesium og Calcium

Og, sidst men ikke mindst, så er ærternes høje fiber og proteinindhold med til at regulere dit blodsukker, hvilket er en vigtig del af et vegansk kosttilskud.

Spirulina

Spirulina er en proteinrig alge, der vokser i ferskvand. Spirulina har ingen cellulosecellevæg og kan derfor optages og fordøjes af kroppen. Spirulina indeholder essentielle aminosyrer og vitamier/mineraler, såsom:

 • jern
 • tiamian
 • riboflavin
 • niacin
 • vitamin B6
 • kalium
 • calcium
 • magnesium
 • zink
 • kobber
 • jod
Vores veganske kosttilskud er derfor også rig på proteiner.

Fit4livet Nature er både til dig, der træner, og dig der ikke træner

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!