Firma aftale med Fit4livetbootcamp

Kom i god form med dine kollegaer med hjælp fra os!

Arbejdsmæssige fordele ved at træne

Der findes altså ingen negative ting ved at træne sammen med sine kollegaer og holde hinandens motivation oppe. Derudover er vi hos Fit4livetbootcamp klar til at skabe en hverdag med mere overskud og hjælpe dig videre på den sunde rejse.

Vi tilbyder 3 forskellige pakker som udgangspunkt, men det kan stykkes sammen og tilpasses efter jeres behov. Kontakt os endelig for mere information omkring dette.
Har i en medarbejder som evt. har brug for at holde kroppen i gang og vedligeholde sundheden og vælger en (Pakke 1 til kr. 499) og det kunne være i som firma vil betale en procentdel af prisen og medarbejderen betaler det resterende beløb. Hvordan dette stykkes sammen er helt op til jer.

Vi har 37 hold pr. uge at vælge i mellem og åbent alle 7 dage og vi derudover også foredrag/kurser og lukkede træning evt. kun for jeres firma.
 
Priser: 
Pakke 1: 499 kr. pr. måned
Pakke 2: 699 kr. pr. måned
Pakke 3: 999 kr. pr. måned

Til dig som ved, hvor vigtig træning er for at fungere optimalt og for at vedligeholde kroppens fysiske og mentale sundhed.

Du ønsker måske en større kropsbevidsthed og eller vil rykke nogle grænser og tage din træning til et andet niveau.

HIIT Træning – kr. 499 pr. måned

Du får personlig træner til hver eneste undervisning. Øvelserne gennemgås og du instrueres i tilretning af sværhedsgraden. Du vil også blive rettet i udførelsen af øvelserne under træningen.

Til dig der ønsker at blive kick startet. Det kan være i forhold til vægttab (ex. 5-10 kg.)  Og du har brug for at blive holdt i lidt kortere snor for at komme i gang også for at bevare motivationen fremover.    

Denne pakke indeholder det samme som i pakke 1, dog er opstartssamtalen af ca. 30-45 min. varighed, og er mere dybdegående i forhold til rutiner og vaner, og evt. gennemgang af kost.

Der er vejning hver 14 dag og opfølgningssamtale (Ca. 30 min) hver 6 uge.

Pris kr. 699  

Til dig der vil arbejde med livsstilsændring og ønsker at blive mere bevidsthed omkring dine vaner og rutiner, så det holder en gang for alle. Et forløb som indeholder tæt samarbejde med en coach. (ex. 10-15 kg eller mere)

Indeholder alt som i pakke 1 og med vejning 1 x ugentligt og hver 4 uge vil der være 50 min. coaching samtale med værktøjer og hjemmearbejde til den følgende måneds samtale.

Pris kr. 999  

Kontakt os her for meget mere information

Du vil efter at have indsendt kontaktformularen blive kontaktet af os med meget mere information.

Stillesiddende arbejde og træning

Vidste du at træning er vigtig i forebyggelsen af problemer forbundet med stillesiddende arbejde? Når du er i en stillesiddende position i lange perioder, kan det have negative konsekvenser for din krop og sundhed. Manglende fysisk aktivitet kan føre til muskelsvaghed, dårlig blodcirkulation, øget risiko for vægtøgning, hjerte-kar-sygdomme, type 2-diabetes og andre sundhedsproblemer.

Regelmæssig træning har sine fordele

Selvom træning spiller en vigtig rolle, er det også vigtigt at tage pauser fra at sidde ned og inkorporere mere bevægelse i din daglige rutine. Hyppige strækøvelser, aktivitetsbrydninger og bevægelse generelt kan hjælpe med at afbryde den lange periode med inaktivitet og reducere risikoen for sundhedsproblemer.

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.