Personlig Træner Næstved

Fit4livetBootcamp er et meget passioneret og professionelt træningssted med fokus på fitness i Næstved, hvor alle bliver mødt og set som den person de er. Personlig træning er mange ting, men hos os er en ting sikkert – det er din træning. Det er dine ønsker og mål som vi sammen skaber vejen mod. Hvorfor vælge os? Fordi vi gennem en personlig og tryg dialog kan skabe en realistisk plan for dine mål. Vi guider og hjælper på både gode og mindre gode dage. Du kan trygt skrive til os når udfordringerne dukker op eller sende et bandeord afsted undervejs – vi er rummelige og omfavnede.

Tilmeld dig personlig træning

Pakke 1 - Kom i gang

5 x personlig træning a 50 min. Pr. gang –  pris kr. 2499
Denne pakke betales som engangsbetaling og denne pakke skal bruges inden for 8 uger.
Dette er til dig der ønsker at komme godt fra start og få en masse værktøjer til dig selv!

Denne pakke kan bruges til træning, gennemgang af øvelser og teknik i forhold til dine målsætninger. Det kan også være kostgennemgang, genoptræning af skader, smidighedstræning, arbejde med mindset, gennemgang af struktur og rutiner osv. Vi står klar til at hjælpe dig uanset din problemstilling eller dine behov.
 
Udfyld spørgeskemaet ovenover eller kontakt os her.

Pakke 2 - 3 måneders fuld fokus

Denne pakke indeholder 12 x personlig træning af 50 min. pr. gang – pris kr. 5998 og skal bruges inden for 16 uger og betales som engangsbetaling.
Dette er pakke til dig der netop ønsker fuld fokus på dig og dine målsætninger!

Denne pakke indeholder det samme som pakke 1 men også med et fokus omkring arbejdet til en begyndende livsstilsændring og forståelse for kroppen og det tager tid at ændre fra en livstil til en anden.

Tiden venter ikke på dig men det gør din krop måske.

Udfyld spørgeskemaet ovenover eller kontakt os her. 

Ofte stillede spørgsmål

Det er meget forskelligt hvad en personlig træner koster at have et forløb hos. Hos Fit4livetbootcamp kan du vælge mellem 2 pakker, som koster fra 2499 kr. 

Priserne sættes ofte efter flere forskellige faktorer: 
Geografi, erfaring og kvalifikationer, træningsformat, varighed og pakker/abonnementer.

Prisen for en personlig træner kan variere fra omkring 3-400 kr. op til 1500 kr. eller mere pr. session, afhængigt af ovenstående faktorer. Det er vigtigt at huske, at dette kun er et skøn, og priserne kan variere betydeligt. Det anbefales at kontakte personlige trænere i dit område for at få specifikke oplysninger om deres priser og tilgængelige pakker.

En personlig træner hjælper med at udvikle og implementere individuelle mål, udvikle træningsprogrammer, giver vejledning og instruktion under træning, og motiverer og støtter klienter til at opnå deres sundheds- og fitnessmål.

En personlig træner kan hjælpe med forskellige aspekter af sundhed og fitness, herunder:

1. Udarbejdelse af træningsprogrammer: En personlig træner kan udvikle skræddersyede træningsprogrammer baseret på individuelle mål, fitnessniveau og præferencer.

2. Guide dig i både teknik og form: En personlig træner kan sikre, at klienter udfører øvelser korrekt og med god form for at maksimere effektiviteten og reducere risikoen for skader.

3. Opretholde motivationen hos klienten og fastholde målsætning: En personlig træner fungerer som en motiverende partner og hjælper klienter med at fastsætte realistiske mål, holde dem ansvarlige og opretholde motivationen undervejs.

4. Kostvejledning: Mange personlige trænere kan give grundlæggende kostvejledning og anbefalinger for at støtte klienters fitnessmål og generelle sundhed.

5. Fremgangsregistrering: En personlig træner kan spore klienters fremskridt, evaluere resultater og foretage justeringer i træningsprogrammerne efter behov.

6. Skadesforebyggelse: Ved at have en personlig træner til stede kan man minimere risikoen for skader under træning ved korrekt teknik og gradvis progression.

7. Varierende træningsrutiner: En personlig træner kan introducere forskellige træningsmetoder, variationer og udfordringer for at undgå træningsrutiner og holde klienterne engagerede.

8. Fleksibilitet og tilpasning: En personlig træner kan tilpasse træningsprogrammerne til klienters behov, tidsplaner, skader eller helbredsmæssige hensyn.

For at finde en god og kompetent personlig træner, er det vigtigt at have flere forskellige aspekter in mente.

  • Du kan spørge om anbefalinger hos nogen du kender der før har været i et forløb.
  • Undersøg mulighederne online.
  • Check kvalitet og erfaringer.
  • Personligt møde inden opstart af forløbet.
  • Priser og tilgængelighed

En personlig træner er der for at hjælpe dig med at navigere i din træningsrejse, motivere dig, forbedre din teknik og sikre, at du når dine fitnessmål på en sikker og effektiv måde.

Fordelene ved at have en personlig træner inkluderer skræddersyede træningsprogrammer tilpasset dine mål og præferencer, teknisk vejledning for at forbedre form og reducere skaderisiko, øget motivation og ansvarlighed, fremgangsregistrering og tilpasning af træningsprogrammer, kostvejledning og støtte til livsstilsændringer. En personlig træner kan hjælpe med at maksimere træningsresultaterne, opnå større effektivitet og opretholde motivationen gennem hele træningsrejsen.

hjælp til vægttab næstved
hjælp til vægttab næstved

Hjælp til vægttab i Næstved

Hos Fit4livetBootcamp tilbyder vi skræddersyet hjælp til vægttab i Næstved, der er designet til at støtte dig på rejsen mod en sundere livsstil. Vores dedikerede trænere skaber skræddersyede træningsprogrammer, der passer til dine specifikke behov og mål. Fra varieret træning til kostvejledning tilbyder vi en holistisk tilgang, der hjælper med at kickstarte eller forblive på din vægttabsrejse og skabe sunde vaner for livet.

Fælleskab og støtte

At tabe sig kan være en udfordring, men du behøver ikke at gøre det alene. Vores fælleskab inde hos os er en støttende ramme, hvor du kan dele dine oplevelser, finde støtte og motivation og fejre milepælene på vejen. Vi tror på, at styrken i fællesskabet kan være en afgørende faktor for succes.

Vi tilbyder ikke kun hjælp til vægttab, men også hjælp til livsstilsændring. Vores fokus er at støtte dig i at opnå varige resultater, der går ud over blot tal på vægten. Vi er her for at give den nødvendige hjælp, vejledning og støtte, så du kan opnå dine mål og føle dig sundere og mere selvsikker.

Personlig træning med Coach Niels

Hvis du vælger mig så får du mange års erfaring med 1 til 1 personlig træning og specielt omkring vægttab.
Min tilgang til dig vil være ærlig og åben. Jeg vil give dig bedre forståelse for din krop og udfordre dig på dine tanker. Du vil blive testet på dine undskyldninger og vi vil arbejde på, at du kommer til at passe godt på dig selv og lærer at værdsætte din krop.
Du vil blive guidet igennem de op- og nedture, som du unægtelig vil blive mødt af. Jeg har en realistisk tilgang til det at være menneske – det handler bl.a. om at finde balancen på sundhedsvippen. Jeg vil motivere dig til at blive mere bevidst og indse konsekvenserne af dine handlinger i forhold til din sundhed.

Kontaktoplysninger

Personlig træning med Paya

Personlig træning handler for mig om at finde ud af, hvor du skal hen. Hvad er dit ønske med personlig træning?
Mit fokus er dig – at tage udgangspunkt i dig og dine ønsker ud fra en ærlig og realistisk plan.
Jeg er meget nysgerrig på dit mindset. Hvad kommer du med? Hvor vil du hen? Og hvilke mindre gode vaner fylder og blokerer for din videre udvikling?
Funktionelle øvelser gennem en stærk og stabil core er grundlæggende for al bevægelse, ligesom der skal være tid til at finde ro, nærvær og stilhed i kroppen gennem fx. Yin yoga.
Jeg er nysgerrig på dig og fascineret over hvad kroppen kan, så kan vi sammen finde vejen mod dit mål på en lærerig, udfordrende og udviklende måde – med dig i fokus.

Kontaktoplysninger

Personlig træning hos Jannie

Du skal vælge personlig træning hos Jannie hvis du gerne vil sætte fokus på åndedrættet, bækkenbunden, dit mindset eller en skade der udfordrer dig i hverdagen.
Fokus på åndedrættet – ved at få styr på åndedrættet i din træning, vil du opleve et bedre flow og en bedre udnyttelse af din energi, hvorved åndedrættet bliver til en vigtig medspiller.
Fokus på bækkenbunden – vores lukkemekanisme der kan blive udfordret i mange af dagligdagens aktiviteter. Få fokus på bækkenbunden gennem funktionel træning, så bækkenbunden bliver en integreret del af din hverdag og træning.
Fokus på dit mindset – Hvad fylder hos dig? Er det dette du ønsker der skal fylde hos dig? Hvad gør du ved det? Er det et genkendeligt mønster, som er svært at bryde ud af? Lad os være detektiver sammen i dit mindset, så du opnår de mål du ønsker.
Fokus på en skade – Sæt fokus på en skade, en instabilitet, en muskelopspænding eller anden udfordring med kroppen, så du kan fortsætte din træning på rette niveau. Stil skarpt på hvad udfordringen kan og hvad resten af kroppen kan gøre i mellemtiden.
Ved personlig træning hos Jannie sætter du dagsordenen, men gør dig klar til at blive udfordret.

Kontaktoplysninger

Personlig træner Anette Jensen Døssing

Sundhed er for mig er, at finde balance i livet.

  • At spise fornuftigt, men ikke fanatisk.
  • At træne, men ikke lade det tage overhånd.
  • At sove godt og nok.
  • At grine hver dag, gerne så det kan mærkes helt ned i maven.

Jeg syntes det er spændende, hvor forskellige vi alle er som individer. Det, som fungerer rigtig godt for dig, behøver nødvendigvis ikke at fungere for mig…. Og omvendt.
Så at finde balance mellem ovennævnte ting, varierer fra person til person. Hvor man er i livet, spiller rigtig meget ind i, hvordan vi finder balance. Nogle gange giver det helt sig selv, mens man i andre perioder knokler for at finde balancen.
Jeg har en passion for at hjælpe med at finde denne balance i hverdagens gøren. En snak om, hvor man er i livet, gerne hvor vi tager en Walk & Talk. Altså en god gåtur, hvor vi vender stort, som småt.
Min styrke er at finde frem til den rette kost, til den enkelte person. Hvordan jeg kan hjælpe DIG. Sundhed og balance handler absolut ikke kun om vægttab, men at få sporet kroppen ind på sundhedsfrekvensen. At have det godt i ”eget hus”.

Kontaktoplysninger

Personlig træning hos Pia Wolff

At få det bedste ud af det man har og det man kan og samtidig have det både sjovt og være helt rolig indeni.
Jeg arbejder med mennesker på flere måder og søger nærværet i livet både mentalt og kropsligt. Jeg ser en klar sammenhæng i de udfordringer, der kan være med både krop og det mentale.

Energi og overskud kommer indefra og du vil i forløb hos mig finde dine helt egne strategier til at leve dit liv på den måde, som du finder mest hensigtsmæssig i forhold til kost, motion og prioritering af dine gøremål.

Jeg arbejder som offentligt ansat, som Stresscoach og har senest taget uddannelse som kostvejleder og personlig træner, hvilket har samlet brikkerne i mit arbejde med at hjælpe andre til et sundere liv. I forhold til Stresscoaching anvender jeg blandt andet metakognitive teknikker.
Livet giver mening og jeg bliver fyldt med energi og glæde, når jeg får lov at hjælpe et andet menneske til at finde sine mål – og til at finde vejen derhen – mens jeg er med lige ved siden af.

Personligt har jeg altid motioneret, fordi jeg kan lide det – og fordi det giver mig energi at bruge kroppen. Jeg er tidligere konkurrence windsurfer – men har nu lært først og fremmest at konkurrere med mig selv. Lige præcis det ”drive” vil jeg rigtigt gerne give videre til dig.

Kontaktoplysninger

Gratis prøvetræning i en uge!

Er du i tvivl om hvad man laver på bootcamptræning eller om det er noget for dig? Tilmeld dig vores gratis uge og prøv det af! Vi lover sved på panden og sjove træninger med professionel hjælp og guiding. 
Tilmeld dig nedenunder, så bliver du kontaktet af os med meget mere info!

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.