Handelsbetingelser

for fit4livetbootcamp

1) Kriterier for abonnementstræk

Når et træk via et betalingskort skal gennemføres, skal kortoplysningerne stemme overens med Nets’ kortdatabase. Det anvendte betalingskort skal være aktivt. Det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Det anvendte betalingskort til abonnementstræk skal kunne lave transaktioner via Internettet.

2) Kvittering

Kvitteringer, der indeholder bekræftelse, informationer, ændringer eller opsigelse om dit abonnement leveres via email. Kvitteringer sendes til den emailadresse, som du ved oprettelse af abonnementet har angivet eller som du efterfølgende har opdateret til på din brugerprofil.

3) Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Du er som kunde og kortindehaver ansvarlig for, at dine kortdata er korrekte og opdaterede.

Du hæfter som kunde for det valgte abonnement indtil en eventuel opsigelsesdato.

4) Opdatering af kortnummer

Du kan opdatere dit kortnummer, hvis du har brug for at fornye eller slette oplysninger. Det kan være relevant, hvis du eksempelvis skifter kort.  Du opdaterer dine kortdata ved at logge ind på din profil eller ved henvendelse i fitnesscentret. Du er som kunde selv ansvarlig for, at dine kortdata er korrekte og opdaterede. 

5) Ophør/opsigelse af abonnement

Du kan opsige abonnementet med et varsel på løbende måned og senest 5 hverdage før den første i måneden med mindre andet er aftalt eller opgivet ved indmeldelse.

Vil du opsige abonnementet, skal dette ske ved personlig eller skriftlig henvendelse til fitnesscentret. Opstår der tvivl om, hvorvidt medlemskabet er opsagt, skal du som medlem kunne dokumentere opsigelsen. Derfor anbefaler vi, at opsigelsen sker skriftligt.

Dit abonnement er først opsagt, når du har modtaget en kvittering, der bekræfter opsigelsen.

Alle medlemskaber er personlige og kan ikke overdrages/gives væk til andre.

Alle Bootcamp tilbud, speciel priser og årskort kan ikke refunderes. Yderligere kan Bootcamp tilbud og specielpriser ikke pauses i perioden.

6. Bero/Pause

Medlemskabet kan sættes i bero i minimum 7 dage og maksimum 6 uger pr. indeværende år. Ved sygdom og skader aftales det individuelt.

7. Fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb af abonnementet over internettet, kan du få pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet, såfremt du ikke allerede har gjort brug af abonnementet. Hvis startdato på abonnementet ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

8) Kundevilkår

Du skal som kunde aktivt acceptere kundevilkårerne og prisen. Det gør du ved at sætte et flueben ud fra det respektive felt.

Vedr. booking af hold i vores holdplan: Der kan være maks. 18 personer på et hold og der skal være minimum 5 deltagere før det køre, under 5 deltagere aflyses holdet og der bliver sendt sms til dem der stod på holdet. Du kan selv afmelde dig holdene 2 timer før holdstart, under 2 timer sendes en sms til 5577 7711 med afbud. Fit4livetBootcamp kan afmelde et hold i op til 12 timer før holdstart.

9) Vilkår og priser

Vilkår og priser for et medlemskab, som du køber på internettet, er oplyst ud for det pågældende medlemskab.

Ved indmeldelse er der en bindingsperiode på de første 3 måneder på alle medlemskaber, og derefter kan det opsiges i forhold til vores (5)ophør og opsigelse af abonnement. 

Alle medlemskaber bliver betalt gennem DIBS, som opkræver en gang om måneden, og som forekommer løbende. Det vil sige, at det kun er første trækning, som du betaler på internettet.

Et DIBS-medlemskab har en binding, som er angivet. Bindingen betyder, at du ikke kan opsige dit abonnement udenom vores betingelser, når du først har gjort brug af abonnementet. 

10) DIBS

Vi benytter altid DIBS til den online kortbetaling.

11) Forudbetaling/oplysning om forudbetalte ydelser:

Ved forudbetaling af abonnement bliver du opkrævet for antal måneder angivet i handelsbetingelserne. 

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.