Hjælp til livsstilsændring

Hvorfor koster Fit4livetBootcamp mere?

Når du starter med at træne i et fitnesscenter vil du nok sammenligne centrene og priserne! Det giver god mening, og det ville jeg i hvert fald selv gøre.

Hvis du sammenligner vores priser i Fit4livetBootcamp med de gængse træningscentre i byen, vil vi formentlig være dyrere…. Du skal selvfølgelig sammenligne præcis hvad, du får for dine penge.

Hvorfor bootcamp træning?

Normalt i et fitnesscenter får du et medlemskort og adgang til diverse maskiner og de faciliteter der nu end måtte være. Dette er helt udemærket, hvis du kan trække dig selv i gang og har motivationen helt i top. Det er helt almindeligt at have udfordringer med at holde motivationen kørende når du ønsker at få en god træningsrutine. Kroppen har bedst af, at få en varieret træning ligesom den har brug for varieret kost, her er det en stor fordel at fo hjælp af en vejleder, coach eller personlig træner. Dette gør at du konstant får den rette hjælp og opvejende ord med på vejen. 

Det er, hvad du får i Fit4livetBootcamp

Her er hvad du betaler for:

Et medlemskab i Fit4livetBootcamp giver dig personlig træning, personlig udvikling og et meget højt service- og opfølgningsniveau.

Fit4livetBootcamp er personligt træningskoncept. Vi starter med en afdækning af dine mål og coacher dig hele vejen igennem. Der udarbejdes kostplan efter dit ønske. 

Vi træner i grupper, hvor du får masser af energi, sjove og udfordrende træning-sessioner, der er designet til at du forbrænder maksimalt fedt og toner hele kroppen på kun 30 minutter. 

Alt det her er inkluderet i prisen : • coach samtaler ad libitum • Alle de målinger og vejninger du har brug for • Personlig kostplan • Udviklende foredrag • Deltagelse i Konkurrencer •  Alle de træningssessioner du orker • Altid gratis kaffe/the

Scroll til toppen

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.