Kosttilskud

Fit4livet Nature

Hvad indeholder Fit4livet Nature?

Vores kosttilskud er sammensat af grønt: proteiner, fiber, omega og andre Ingredienser, som har stor ernæringsmæssig værdi for kroppen, vi har kun anvendt naturlige råvarer og alle er biooptagelige, dvs. at kroppen kan optage og udnytte næringen. Kosttilskud erstatter ikke en sund og nærende kost, men har helt klart også sin plads og berettigelse. Der kan være flere ting, der gør at det giver mening at indtage et kosttilskud, som f.eks., spiser du varieret nok? Din alder, hvor aktiv er du til hverdag, din træningsform og dine målsætninger?

Vi har samlet nogle af de bedste råvarer fra naturen og fra havet, herunder kan du se, hvad kosttilskuddet indeholder:

Hvis du vil vide mere om, hvad de enkelte ingredienser gør for Fit4livetNature, så kan du læse meget mere om det her. Du kan også bestille dit kosttilskud direkte her på siden, hvorefter du kan afhente det i Fit4livetBootcamps center eller få det tilsendt, hvis ønsket.

Hvordan får du fat i Fit4livet Nature?

Hvis du ønsker et kosttilskud, der er udviklet til at give dig det allerbedste, så skal du uden tvivl have fat i Fit4livet Nature. 

Du kan bestille Fit4livet Nature ved at trykke på knappen nedenunder og udfylde formularen. Herefter kan du hente dit kosttilskud i Fit4livetBootcamps center eller få det sendt til din adresse eller pakkeshop.

Prisen for en stand up pouch af 600g er lige nu 278 .- pr stk. I hver stand up pouch er der til 20 shakes (Under 14 kr. pr. portion) 

Er du medlem i FitlivetBootcamp kan du købe produktet med yderligere medlemsrabat i centeret.

Hvorfor har Fit4livetBootcamp udviklet et kosttilskud?

Fordi det er det, vi kan stå inde for i en verden, hvor alt for mange kosttilskud (80%) er virkningsløse og spild af penge. Eller kvaliteten er for dårlig. Vi har valgt at lave et rent vegansk kosttilskud (95% organisk/økologisk)

Vi er et træningscenter med speciale i personlig træning, coaching, livsstilsændring og vægttab. Vi ved derfor, at kroppen har brug for en række næringsstoffer for at fungere optimalt. Mange er udfordret på at spise sig til den anbefalede frugt og grønt mængde fra sundhedsstyrelsens – som er minimum 600 gram grønt og frugt pr. dag (Kun 10% af danskerne får gjort det). Det er vigtigt at spise sig til de rigtige næringsstoffer, og at spise varieret nok af den almindelige kost. Når kroppen ændrer sig i forbindelse med vægttab, har den faktisk endnu mere brug for sund og nærende kost.

Hvis du vil læse mere om ingredienserne i Fit4livet Nature, kan du læse meget mere om kosttilskuddet til træning lige her.

Et vegansk alternativ

Hvis man kigger på de nye kostråd (2021) fra sundhedsstyrelsen, så vil man se en nedjustering i animalske produkter og en opjustering af planteprodukter. 

Hvorfor så meget snak om protein?

Vores muskler skal bruge proteiner – jo flere muskler, jo mere protein – derfor er proteintilskud hyppigt anvendt i træningsverdenen, men også ofte misforstået, for det er ikke kun proteiner, kroppen har brug for.

I forbindelse med vægttab drejer det sig om at få en bred vifte af kvalitets næring og proteiner nok. Når vi taber fedt handler det om at bevare og opbygge så mange muskler som overhovedet muligt.

  • Protein er et rigtigt godt våben imod sukkertrang. Protein mætter, og er med til at holde den søde tand i skak.
  • Antiinflammatorisk – gurkemeje, moringa, spirulina
  • Gavner tarmsystemet og fordøjelsen – acacia, spirulina
  • Styrke kredsløbet – Protein (Ærte-ris-solsikkekerner)
  • Fiber (acacia) Omega (solsikkefrø/hørfrø)

Næringsstofreferenceværdier (NRV) bag på posen siger ikke noget om vitaminer, fordi der er tale om naturlige råvarer, som ikke skal dokumenteres. Ligesom fx på en pose gulerødder, hvor man heller ikke skal dokumentere vitaminindhold. Frugt og grønt er sundt og godt for kroppen.

Jeg har selv brugt kosttilskud igennem hele mit eget træningsliv. Jeg har gennem mange år afprøvet mange forskellige produkter fra billigt til dyrest, og nogle har helt klart været bedre end andre, oftest har prisen været en afgørende faktor for kvaliteten. Jeg har altid haft flere målepunkter, når jeg har testet dem, såsom energi, velvære, udvikling i fedt% og muskelmasse, samt blodprøver. Nogle har haft en effekt, mens de fleste har været spild af penge. De bedste produkter har været et godt supplement til min kost – og nogen gange også en lækker erstatning for et måltid. Jeg har længe haft en drøm om at udvikle mit eget produkt som indeholder præcis de næringsstoffer, som videnskaben og forskningen har dokumenteret virker, og som jeg har afprøvet på min egen krop. Den drøm er nu blevet til virkelighed.

Næringsindhold for Fit4livet

Vil du vide mere om, hvad næringsindholdet er i Fit4livet Nature, kan du læse mere om det på billedet. Det er vigtigt for os, at vores kosttilskud bidrager med så mange positive egenskaber som muligt, og derfor kan du også se her, hvad Fit4livet Nature præcis bidrager med til din kost.

Er du i tvivl om, hvad Fit4livet kan gøre for dig, eller hvad næringsindholdet betyder for dig, så er du velkommen til at kontakte os for mere information. 

 

Hvordan bruger man Fit4livet Nature kosttilskuddet

Som en shake med 3-5 isterninger/frosne bær, vand, plantemælk eller juice. Er du til komælk, kan det også bruges. Det er en smagssag, hvor meget væske der skal bruges, vi anbefaler 200 ml. Nogen kan bedst lide at spise det med en ske, mens andre helst vil drikke det. Jo mere væske jo mere flydende bliver konsistensen.

Favoritsmag sammen med chokolade: banan – jordbær – blåbær – hindbær- peanutbutter – appelsin – chili.

Ønskes lidt ekstra sødme, så anbefaler vi: vaniljesukker, tørret kokos, honning

Tilsæt gerne 1 tsk hørfrø og blend det godt, så er du sikker på at have blandet omega 3 og 6, der svarer til dit daglige behov, og hørfrøene gør shaken mere cremet.

Kombiner din træning med Fit4livet Nature kosttilskud

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.