Om os

Niels Jørgensen

Mit navn er Niels B. Jørgensen. Jeg er født i 1963 og vokset op i Næstved. Jeg lever sammen med min kæreste og vores 5 delebørn, hvoraf de 3 er mine hjemmeboende teenagere.

Jeg har været aktiv med træning lige fra barnsben. Som 10-årig begyndte jeg at træne Judo 2-3 gange om ugen. Det gjorde jeg i 5 år. I den periode deltog jeg i mange stævner, hvor jeg allerede den gang blev præget i min forståelse for kostens betydning for kroppen i konkurrencerne. Vi var inddelt i forskellige vægtklasser og nogen gange ville jeg have fordel i min vægtklasse ved at tabe mig. Så var det bare om at smide nogle kilo – og selvfølgelig helst fedt. På denne måde blev begrebet vægtregulering faktisk helt naturligt sammen med træningen. Jeg passer stadig godt på vægten, for det meste.

I tiden efter judooplevelserne opstod der en karate klub i byen. Karate lød rigtigt spændende og jeg meldte mig ind. Jeg blev grebet af at træne målrettet mod konkurrencer og begyndte som 17- årig at supplere min træning i motionscenter (trænede 6 dage om ugen).  Mit mål var at være den bedste i min vægtklasse Men også her var der vægtklasser, hvor jeg virkelig måtte arbejdede med mig selv og vægttab. Efter 2-3 års hårdt arbejde lykkedes det så at stå øverst på skamlen 😊 Jeg har vist også fået de tærsk, som jeg skal have.

I starten af 20érne begyndte jeg at interessere mig for Fitness verdenen.  Jeg tog adskillige uddannelser inden for Aerobic og Fitness, fysiologi, anatomi og patologi. I 25 -års alderen og 10 år frem arbejdede jeg på fuldtid i fitness verdenen som daglig leder og instruktør i Aerobic, Step, MBL, Bodytoning, Spinning og Kampsport. I 1990 kom der en amerikansk læge/personlig træner til Danmark for at uddanne mig og nogle ganske få andre til certificerede personlige trænere og kostvejledere.

Sideløbende med jobbet som daglig leder coachede jeg kunder med 1:1 personlig træning og efter 2-3 år med det kunne jeg så gå fuldtid som personlig træner og har arbejdet med det lige siden, dog med et lille afbræk da børnene var små. Det har altid været og er stadig min største passion at arbejde med mennesker i forhold til Mindset, ernæring og træning og det er lige præcis derfor, jeg har skabt Fit4livetbootcamp. Så hvis du vil drage fordel af mange års erfaring, så er du kommet det helt rigtige sted hos mig.

Personlig træner næstved - Annette

Anette Døssing

Personlig træner

Mit navn er Anette J. Døssing. Jeg er født i 1979 og har boet i Næstved/omegn en stor del af mit liv. Jeg bor sammen med min mand og vores to piger.

Jeg har i mine unge år spillet meget fodbold og håndbold, hvilket jeg elskede pga. det sammenhold og venskaber det bragte med sig. Jeg spiller stadig fodbold, fodboldfitness, som jeg elsker at komme afsted til. Det er en fest med de andre “fitnisser”.

Det var først da jeg var omkring 20 år, at jeg fik øjnene op for fitnessverdenen. Dengang synes jeg ikke jeg passede ind i et træningscenter, men jeg tog mig sammen og prøvede det. Jeg blev selvfølgelig bidt af det og trænede godt i en lang periode. 

Jeg har studeret Ernæring og Sundhed og synes det var et fantastisk og spændende område, men jeg ville hellere ud og hjælpe den enkelte, selvfølgeligt med kost, men også med motion. Så derfor tog jeg fitnessinstruktøruddannelsen og Personlig træner uddannelsen. 

Jeg arbejde en periode i et fitnesscenter i Næstved, men valgte for en stund at vende tilbage til mit egentlige virke og den stund blev til 13 år i håndværker/tekniker branchen, hvilket har givet mig en masse andet godt i rygsækken. I den periode fik jeg også børn, hvoraf den ene med autisme. Det gjorde, at jeg har været noget af en rutsjebanetur igennem livets udfordringer. Jeg glemte mig selv, at gøre det jeg godt vidste var godt for mig selv og stille og roligt er det blevet til for mange kg på sidebenene. For os endte det med en stresset hverdag, uden den store form for motion, desværre noget, som alt for mange familier oplever. Og jeg har jo alle værktøjer til at “bare gøre noget”, men i visse situationer, skal der mere til.

Så i sommeren 2019 valgte jeg at trække stikket fra mit ellers fornuftige job, for at mærke efter og finde mig selv igen. Jeg valgte at hoppe af hamsterhjulet!

Samme uge som jeg sagde op, lagde Niels et opslag på Facebook om, at han skulle i gang med noget nyt og spændende. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var sundhedsvejen og at hjælpe andre, som kender til min situation, der skal være min fremtid. Jeg skrev til Niels, at jeg var klar, hvis han skulle bruge en ekstra til hans nye projekt.

Og her er jeg, Anette 40 år med lidt ekstra på sidebenene. Klar til at hjælpe jer derude, som sammen med mig, enten skal af med de overflødige kg, eller savner at gøre noget godt for sig selv. Sammen kan det blive til noget stort.

Jeg har ihvertfald værktøjskassen fyldt med det rette værktøj, så du bliver guidet og hjulpet hele vejen.

Paya Johansen

Personlig træner

Årgang 80. Uddannet sygeplejerske i 2004. Bor i Næstved med mand og 3 børn.

Årgang 80. Uddannet sygeplejerske i 2004. Bor i Næstved med mand og 3 børn.

Bevægelse og nysgerrighed om kroppen dækker vist meget godt min livsrejse indtil nu. Jeg har altid været fascineret af, hvad kroppen kan og hvor meget indflydelse livet har på kroppens kunne.
I mine unge dage fyldte dans, gymnastik, håndbold og teater en stor del, dog var det dansen, der for alvor hang fast og fyldte i mit unge liv i mere end 20 år.
I 1999 rejste jeg til USA for at læse og arbejde og blev fascineret af deres syn på Fitness og begyndte samtidig at udforske den del. Og det var i bedst Jane Fonda stil jeg mødte unge kvinder i Fitness centret  
For at styre min nysgerrighed tog jeg en fitness uddannelse og så var der ligesom gang i bålet.
Efter 1,5 år i USA begyndte et nyt studie i Danmark og sideløbende med det et fritidsjob i Fitness verden, hvor jeg har ”siddet fast” siden 2001.
Jeg har gennem årene undervist i dans, aerobic, mave- og rygtræning, senior motion, balancetræning, yoga inspireret træning samt bevægelse og stimulering hos børn med Autisme.
I 2005 tog jeg en uddannelse indenfor Fitness brandet Les Mills i Bodycombat og det var starten til en år række med udvikling og undervisning. I årene efter gik det stærkt og jeg tilføjede yderligere 5 koncepter til mit cv samt en titel som kostvejleder og underviste en masse.
I 2014 blev jeg en del af Les Mills teamet, da jeg blev ansat af dem i det Nordiske team. Det betød at jeg og mine 5 danske kollegaer, skulle uddanne og undervise instruktør i Les Mills koncepter i Norden.
I 2020 valgte jeg at opsige den stilling og sikre lidt mere tid til familien.

Med mere end 20-års undervisningserfaring og bevægelse samt mange års nysgerrighed på kroppen er jeg stadig fascineret – og nysgerrig.
Fascineret af hvad kroppen kan. Fascineret af tankernes indflydelse på kroppen og bevægelsesfriheden. Fascineret af at lære og lære fra mig. At være nysgerrig er udgangspunkt for evig læring…. Og det er aldrig for sent at lære. At give dig selv og din krop de bedste forudsætninger for et mere bevægelsesfrit liv.
Så vær nysgerrig – det er jeg  

Personlig træner Næstved Paya
Personlig træner næstved - Jannie

Jannie Søndergaard Zabell

Personlig træner

Mit navn er Jannie S. Zabell og er en årgang 1980. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2007. Jeg bor sammen med min mand og børn i Mogenstrup.

Der har aldrig været tvivl om, hvad jeg brænder for, nemlig at hjælpe andre. Interessen for at forstå sammenhængen mellem krop og psyke har sat retningen for mit liv og uddannelsesvalg.

Som fysioterapeut har jeg bevæget mig indenfor flere specialer, førend jeg er endt der, hvor jeg er i dag. Mine primære specialer er; gynækologi, urologi, hjerte, kirurgi efter cancer samt sexologisk rådgivning. Det betyder, at jeg arbejder med bækkenbundstræning til mænd og kvinder, træner borgere efter udskrivelse fra sygehus, hvad enten det er grundet hjerteproblemer eller cancer operation, samt tilbyder jeg sexologisk rådgivning til ældre og kronisk syge.

Fritiden har drejet sig om fodbold gennem mange år, indtil knæskader desværre satte en stopper for dette. Siden da er det fitnesshold, HIIT træning og cykling i forskellige konstellationer, der har holdt kroppen i gang.

På det fysiske plan har jeg et stort fokus på åndedræt og bækkenbund. At have fokus på sit åndedræt kan blandt andet løsne spændinger, rette fokus på det aktuelle arbejde samt udnytte energien mere optimalt. Bækkenbunden er en god medhjælper, når stabiliteten i bækkenområdet skal holdes, og ikke mindst er den vores lukkemekanisme, når der skal holdes på urin, luft og afføring.

På det psykiske plan handler det meget om vores mindset, og hvilke strategier vi benytter os af. Fx er jeg optaget af tankernes magt, opfattelsen af eget kropsbillede samt relationers indflydelse. Der er mange valg gennem livet, og vi skal gøre det, der er bedst for os selv – nogle gange skal der hjælp til, andre gange klarer vi den selv. Lad os gøre det bedste vi har mulighed for – hver for sig og sammen.

 

Pia Wolff

Personlig træner

Mit navn er Pia J. Wolff. Jeg er født i 1963, opvokset i Vendsyssel og lever sammen med Niels B. Jørgensen og vores 5 delebørn, hvoraf de 3 er voksne og flyttet hjemmefra.

Jeg er uddannet korrespondent og politiassistent siden 1984. Jeg har altid dyrket sport og har været elite windsurfer. Nordisk mester i 1994.

Efter jeg fik børn, blev det tennis, som jeg kastede mig over – sideløbende med motionstræning i fitnesscentre Jeg har et indbygget konkurrencegen, som jeg med årene er blevet bedre til at tøjle, sådan at der er plads til andre ting i livet og et bedre helbred. I forbindelse med konkurrencerne stødte jeg på mentaltræning og den gavnlige effekt.

Efter et stresssammenbrud kom der igen fokus på det mentale. Jeg var havnet et sted, jeg absolut ikke ønskede at være, og som jeg med sikkerhed kan sige, at der skal jeg ikke ned igen.
Jeg gennemførte et stresscoachingforløb og blev så begejstret for at have fået et liv med meget mere overskud og energi og uddannede mig til stresscoach med div. Kurser inden for det mentale område. Jeg ville dele oplevelsen af, at det slet ikke altid behøver at være så udfordrende at være menneske. Sideløbende har jeg dyrket min passion omkring det at spise sundt og nærende og har i løbet af 2022 uddannet mig til kostvejleder og personlig træner. Med de seneste uddannelser føler jeg, at jeg har lukket cirklen i forbindelse med coaching og personlig træning.

Det hele starter med en tanke – men ændringer kræver action – i forhold til der, hvor man er.

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.