Fitness i Næstved

Dyrk din fitness i Næstved med fokus på mere end blot resultater!

Vi kunne sagtens finde 100 gode grunde til at dyrke fitness hos os, men du får kun et udpluk her. Snyd ikke dig selv for et medlemskab hos det mest nærværnede fitness center og dyrk din fitness i Næstved hos Fit4livetBootcamp.

Du skal melde dig ind i Fit4livetBootcamp, hvis du:

PAN-planke
Træningscenter Næstved

Dyrk fitness i Næstved hos Fit4livetbootcamp: Træningscenter i Næstved

Fit4livetbootcamp tilbyder en særlig form for træning, som du ikke finder i det mere kontroversielle fitness i Næstved. Med et medlemskab hos Fit4livetBootcamp tilbyder vi nemlig en personlig sparing, når du melder dig ind. Her bliver du målt og vejet, og sammen sætter vi mål for, hvad du gerne vil opnå. Denne interesse for dig og dit vægttab gør os til et træningscenter i Næstved, hvor der er særlig fokus på at vedligeholde vores medlemmers motivation og gejst, så de kan nå i mål med deres drømme. Gennem mange års erfaring har vi lært, at vores medlemmer ikke blot opnår et varigt vægttab, de får også mere selvværd, selvtillid, energi og ikke mindst muligheden for at skabe gode venskaber. Derfor mener vi, at vi er det bedste fitness center, som Næstved kan tilbyde.

Personlig træning & bootcamps i Næstved hos Fit4livetBootcamp

Hos Fit4livetBootcamp går vi op i mere end bare resultater, vi går op i fællesskab, god energi og et personligt nærvær. En kombination som, vi gang på gang oplever, skaber resultater – mentalt og fysisk – hos vores medlemmer.

I fit4livetBootcamp møder du os, Niels, Anette, Paya, Jannie og Pia – vi har tilsammen mere end 78 års erfaring inden for fitness, kost og personlig træning. Derfor tilbyder vi et træningscenter i Næstved, hvor du trygt kan søge råd og vejledning hos certificeret trænere og personale – med vores erfaring kommer en stor specialviden, som vi gerne deler ud af.

Det personlige aspekt er netop det, der gør, at vi adskiller os fra andre fitness centre i Næstved. Hos os træner du nemlig oftest med de samme mennesker, hvorfor det næsten er svært ikke at blive motiveret af de andre medlemmer samt inspireret af deres rejse mod en sundere livsstil. Bliver du en del af holdet, kan du være sikker på, at du vil blive fulgt, motiveret og heppet på – noget der i den grad virker, hvis motivationen begynder at halte. Fællesskabet hos Fit4livetBootcamp er noget ganske særligt, og derfor har vi også tilfredshedsgaranti, så du har mulighed for at melde dig ud inden for de første 30 dage med alle pengene retur.  

Fitness i Næstved med fokus på resultater og fællesskab

Når du starter hos os, så bliver du med stor sandsynlighed hængende

Faktisk har vi rigtig god grund til at tro, at vi meget vel kan være det bedste fitness center i Næstved. Vi har nemlig en utrolig lav udmeldingsprocent – og det er vi meget stolte af. Vi nyder at tilbyde fitness i Næstved, hvor folk holder af at komme og træne inden/efter arbejde eller i weekenden. I mødet med vores medlemmer får vi ofte en god relation til dem, og det betyder, at vi ligeledes lægger mærke til, hvis de pludselig ikke kommer så ofte mere – og så ved vi, at det er tid til at skabe motivationen igen.

Ofte stillede spørgsmål

Fitness handler om at træne og vedligeholde kroppen for at opnå en sund og stærk fysisk tilstand. Dette kan opnås gennem en kombination af fysisk aktivitet, motion og ofte også styrketræning. Formålet med fitness er at forbedre kroppens styrke, udholdenhed, fleksibilitet og generelle sundhed. 

For at træne hos os, kan børn i alderen 12 til 16 år deltage i træningen, men de skal have en forælder eller værge med. Når de fylder 16 år, kan de træne selvstændigt med os. Vi prioriterer sikkerhed og korrekt træningsteknik, uanset alder, og vores trænere står altid klar til at vejlede. Hvis du har yderligere spørgsmål, er vores team til rådighed for at hjælpe dig.

Prisen for et fitness medlemskab hos os er som følger:

– Opstartsgebyr: 100 kr, som inkluderer en 20-minutters samtale, vejning og fastsættelse af målsætninger
– Pakke 1. Pris pr. måned: 499 kr. 
– Pakke 2. Pris pr. måned: 699 kr. 
– Pakke 3. Pris pr. måned: 999 kr. 
– Fit4livet – Rask og Rørig: Pris pr. måned: 259 kr.

Vores medlemskabspriser giver dig fleksibilitet til at vælge den betalingsplan, der passer bedst til dine behov, enten månedligt eller årligt. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for mere information, er vores team klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her med dit spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.