Kosttilskud

Vi har i samarbejde med WeightWorld fundet frem til en håndfuld naturlige kosttilskud, der kan hjælpe med at tage din træning til et nyt niveau. Alle kosttilskud leveres med 100% tilfredshedsgaranti, og vi har håndplukket de bedste, der kan hjælpe med din restituering, ledsmerter, energi, træningsindsats og meget mere. .

Kombiner din træning med kosttilskud for at optimere din træning

Marine Collagen med hyaluronsyre - udviklet med en patenteret formel

Marine Collagen + Hyaluronsyre er et unikt kosttilskud og udviklet specifikt til din hud, knogler og led. Den patenterede formel er unik på markedet, da collagen-pillerne er lavet ved hjælp af en perfekt kombination af 1200 mg NatiCol® mariene-kollagen, hyaluronsyre, C-vitamin, coenzyme Q10 og zink, der bidrager til at reducere rynker og fine linjer samt vedligeholde led og knogler. WeightWorlds Marine Collagen med hyaluronsyre bidrger ikke kun til at reducere rynker og fine linjer, det er ligeledes et perfekt kosttilskud til ledsmerter og muskelsmerter, da aktive ingredienser som hyaluronsyre og zink bidrager til at vedligeholde normale led og muskler.

Perfekt anti-aging-tilskud til hud, led og knogler

Kollagen bidrager ikke kun til at gøre huden mere elstisk, ungdommelig og til at reducere synlige rynker. Kollagen-tilskud er også perfekte i et træningsperspektiv. Kollagen er nemlig et protein, som bidrager til at vedligeholde bindevæv, led, brusk, ledbånd og sener. Nyere forskning viser, at et dagligt kollagen-tilskud bidrager til at reducere ømhed efter træning, og kan bidrage til at forbedre restitutionen. Hvilket er ret genialt, hvis man gerne vil have mest muligt ud af sin træning.

Optimer din træning med kollagen og hyaluronsyre

Udover kollagen indeholder WeightWorlds kollagen-piller også hyaluronsyre, som er en velkendt ingrediens i behandlingen af slidgigt i knæ. Hvilket er ret logisk, da hyaluronsyre er en naturlig ingrediens med anti-inflammatoriske egenskaber, der bidrager til at vedligeholde normal brusk og led.

Det er netop derfor, at WeightWorlds kollagen-tilskud med hyaluronsyre er perfekt, hvis man træner. Foruden at pleje huden bidrager tilskuddets aktive ingredienser til din restitution, led, knogler og brusk.

Fordele ved dette kosttilskud:

  • Bidrager til at vedligeholde normale led, knogler og muskler
  • Forbedrer hudens elasticitet og reducerer rynker
  • Høj dagsdosis af både hyaluronsyre og marine kollagen
  • 120 kapsler – nok collagen-piller til 40 dage

WeightWorlds marine collagen-piller med hyaluronsyre indeholder specifikt type 1 kollagen, der er perfekt til hud, knogler, sener, brusk og bindevæv. Dette kombineret med tilskuddets andre aktive ingredienser gør det til et perfekt træningstilskud til dine muskler, ledsmerter og restitution, der samtidig plejer din hud.

Studier viser, at personer, der tager kollagen-tilskud, generelt oplever mindre ømhed efter træning, og at man ligeledes restituerer hurtigere. Kollagen bidrager ligeledes til at styrke ledbrusk, ledbånd og sener, som dermed bliver bedre rustet mod overbelastningsskader. Alt det gør, at det dagligt kosttilskud med kollagen kan bidrage til at tage din træning til et nyt niveau.

Gurkemeje med ingefær og sort peber - anti-inflammatorisk kosttilskud

Hemmeligheden til gurkemejes mange fordele ligger i det aktive stof curcumin, der har antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Men det er også curcumin, der giver gurkemeje sin meget markante farve, der er svært at vaske af fingrene og tøjet, når man bruger det i madlavningen. Derfor kan det være en fordel at tage et gurkemeje-tilskud, og WeightWorld laver et af de bedste (og mest prisvenlige) gurkemeje-tilskud på markedet.

Gurkemeje, ingefær og sort peber = optimal optagelse

Du får mest muligt ud af gurkemejes fordele, hvis du tager gurkemeje sammen med sort peber og ingefær. Det skyldes for det første, at ingefær har lignende egenskaber, og forstærker dermed gurkemejes fordele. Derudover forbedres kroppens optagelse af curcumin (det aktive stof i gurkemeje), når det tages sammen med sort peber.

Curcumin har nemlig en lav biotilgængelighed, men sort peber indeholder piperin, som øger curcumins absorption. Kombinationen af gurkemeje, ingefær og sort peber er langt bedre end blot at tage gurkemeje alene.

Anti-inflammatorisk kosttilskud velegnet ledsundhed

Gurkemeje har et højt naturligt indhold af curcumin, der som sagt har antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Hvilket er ret genialt, da det bidrager til at reducere inflammation i kroppen, og dermed have en positiv virkning på eksempelvis ledsmerter.

Men gurkemeje er ikke kun et fantastisk kosttilskud til ledsmerter, da det bidrager til at vedligeholde leddenes bevægelighed. Gurkemeje bidrager også til immunsystemets effektivitet, til at vedligeholde en normal lever, beskytte hudens celler mod oxidativt stress og til at vedligeholde en normal fordøjelse.

Fordele ved dette kosttilskud

  • Høj dagsdosis på hele 1520mg
  • Anti-inflammatorisk virkning
  • Propfyldt med antioxidanter
  • Velegnet til ledsmerter, fordøjelsen og immunforsvaret

Glucosamin, chondroitin & MSM - velegnet til ledsmerter og fleksibilitet

WeightWorlds glucosamin, chondriotin og MSM-tilskud er specielt formuleret til ledpleje og ledsundhed, da det indeholder naturlige ingredienser, der bidrager til at lindre ledsmerter. Derfor er de aktive ingredienser også fremragende i et træningsperspektiv, især hvis man dyrker træningsformer, der belaster ens led – eksempelvis løb og styrketræning. Her kan glucosamin, chondroitin og MSM – alle stoffer, som kroppen selv producerer – bidrage til at styrke og beskytte dine led samt have en smertelindrende effekt, hvilket er ideelt, især når man udfører ledbelastende træning.

Et naturligt kosttilskud mod ledsmerter til at pleje led

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i brusken i dine led. Glucosamin er kroppens naturlige støddæmpere, og bidrager til at smøre dine led, og uden glucosamin vil bevægelse være stort set umuligt og smertefuldt, da led og knogler vil gnide sig imod hinanden.

Med alderen vil kroppens produktion af glucosamin helt naturligt falde,  hvilket fører til en gradvis nedbrydning af ledbrusken, som kan føre til ømme og stive led. Det samme er tilfældet med chondroitin, som ligeledes er et stof, der findes i brusken, og som bidrager til at forhindre, at brusken og dine led nedbrydes.

For at øge effekten af glucosamin og chondroitin indeholder tilskuddet ligeledes MSM, der blandt andet bidrager til at opbygge brusk, sener, bindevæv, muskler og skelet.

Fordele ved dette kosttilskud 

  • Specielt formuleret til ledsmerter og ledsundhed
  • Nok til 3 måneders forbrug
  • Indeholder glucosamin, chondroitin, MSM, hyaluronsyre og gurkemeje

Foruden Glucosamin, chondroitin & MSM indeholder dette tilskud ligeledes hyaluronsyre, C-vitamin og gurkemeje, hvilket gør det til et af de bedste kosttilskud mod ledsmerter på markedet, da det giver dig en høj dosis af ledsunde, antibakterielle og anti-inflammatoriske ingredienser ved blot at tage et par kapsler.

Økologisk superfood-pulver - propfyldt med kostfibre og proteiner

WeightWorlds økologiske superfood-pulver indeholder ni forskellige superfoods, der er propfyldt med mineraler, kostfibre, proteiner, vitaminer, aminosyrer og fedtsyrer. Tilskuddet indeholder blandt andet hvedegræs, der fra naturens side har et højt naturligt indhold af proteiner og kostfibre, og chlorella, der har et naturligt indhold af vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer som omega 3. Derudover indeholder pulvertilskuddet også en vifte af forskellige B-vitaminer, jern, C-vitamin, E-vitamin, A-vitamin og koffein.

Pulvertilskud propfyldt med mikro- og makronæringsstoffer

WeightWorlds superfood-pulver er den perfekte måde til at få opfyldt dit daglige behov for mikro- og makronæringsstoffer, især hvis du mistænker, at du ikke får dækket dit behov for essentielle vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Pulvertilskuddet er lavet af en unik kombination af superfoods som Hørfrø, baobab, hvedegræs, byggræs, chlorella, acaibær, matcha og guarana, og er perfekt at blande op i enten vand, mælk, juice, bagværk eller ens morgenmad, så man kan fylde sine depoter af næringsstoffer op.

Hvilket især er vigtigt under et vægttab, hvor kroppens funktioner og systemer har brug for mineraler, vitaminer, proteiner, fedtstoffer og aminosyrer for at fungere optimalt, så den kan fokusere på at forbrænde fedt.

Fordele ved dette kosttilskud 

  • Propfyldt med mikro- og makronæringsstoffer
  • God kilde til naturlige fibre og veganske proteiner
  • Lavet af 9 superfoods som hørfrø, hvedegræs og guarana
  • Velegnet til vægttab, energi og velvære
  • Kan tilsættes vand, juice, bagværk morgenmad mv.

Selvom WeightWorlds superfood-pulver primært er lavet med vægttab i tankerne, er det også ideelt til detox af kroppen, en god kilde til veganske proteiner og kostfibre samt næringsstoffer til at give dit generelle velvære, energi og sundhed et naturligt løft.

Kreatin Monohydrat Pulver 1kg - Kreatinpulver til muskelopbygning

Kreatin er et af de mest populære kosttilskud til træning, og er ligeledes et af de mest testede kosttilskud. Derfor er man klar over, at det har en dokumenteret effekt på restitution, større muskler og en mere effektiv anaerob energiomsætning. Hvilket betyder, at man kan træne mere intensivt og effektivt.

WeightWorld har lavet et lækkert kreatinpulver af kreatin monohydrat, der er en højoptagelig form for kreatin, som optages nemt i kroppen, så det lagres hurtigt i musklerne. Du skal blot blande kreatinpulveret op i lidt vand (eller juice, mælk, protein shaker eller lignende), ryste godt og drikke blandingen. Herefter kan du nyde godt af den virkning, som kreatin har på især højintensiv træning som styrketræning.

Bedre restitution, større muskler og bedre træning

Kreatin kan hjælpe med at optimere din fysiske præstation under kortvarig, højintensiv træning, som man blandt andet kender ved styrketræning. Kreatin bidrager nemlig til at øge musklernes indhold af kreatinfosfat. Hvilket er ret genialt, da det giver en kort præstationsfremmende virkning, som gør, at man kan løfte mere og præstere bedre.

Selvom kreatin ikke har en direkte påvirkning på din muskelmasse, vil det, at du kan løfte mere og mere eksplosivt betyde, at du med tiden vil opleve, at muskelmassen vokser. Derudover viser studier, at kreatin har en god effekt på din restitutionsevne, hvilket kan gøre, at man ganske enkelt kan træne mere og bedre.

Fordele ved dette kosttilskud 

  • God værdi til prisen
  • Smagløst og højt optageligt kreatin
  • Bidrager til udholdenhed, energi og muskelmasse
  • Velegnet til veganere og vegetarer 

WeightWorlds kreatinpulver er 100% smagløst, og er mikroniseret, hvilket sikrer en optimal optagelse i musklerne. Dette gør det til det perfekte kreatintilskud, uanset om du kører en kreatinkur med “steady state” eller “loading phase”-strategi.

Kreatin monohydrat-piller - muskelopbyggende kosttilskud

Selvom stort set alle ved, at kreatin er perfekt til bedre restitution, træning og større muskler, er det ikke alle, der bryder sig om kreatinpulver. Det roder, det er irriterende at blande op, og optager en del plads i træningstasken.

Og det er med det i tankerne, at WeightWorld har udviklet sine kreatin-piller, der er et praktisk alternativ til kreatinpulver. Du skal blot tage 3 tabletter, så får du en dosis på de 3000mg (3 gram) kreatin, som mange anbefaler at tage under en kreatinkur.

Kreatin-piller til at have med ‘on the go’

Der er to forskellige tilgange til en kreatinkur: Enten en steady state-strategi eller en kreatin loading phase-strategi. En steady state-strategi går ud på, at man tager en konstant dosis kreatin hver dag. Ved denne fremgangsmåde kører man typisk med 3 gram om dagen. Ved en kreatin loading phase-strategi kører man ofte en uge, hvor man tager 10-20 gram om dagen, fordelt på flere doser. Når den såkaldte loadingfase er overstået, så skifter man til “steady state”-strategien.

Vi vil umiddelbart ikke anbefale at følge loadingfase-strategien, da den bygger på gammel viden, og en kreatinkur har en lige så god effekt, når man følger steady state-strategien. Hvilket også er den tilgang til en kreatinkur som Fødevarestyrelsen anbefaler.

Uanset hvilken strategi du vælger, er WeightWorlds kreatin-piller perfekte, da de giver dig en afmålt dosis på 3 gram kreatin monohydrat hver gang. Hvilket kan bidrage til at optimere din træning, da kreatin bidrager til at øge muskelmassen, dine præstationer og forbedre din restitution.

Fordele ved dette kosttilskud 

  • Kreatin-piller til at have med ‘on the go’
  • Praktisk alternativ til kreatinpulver
  • 3 gram kreatin ved hver dosis – hver gang
  • Høj optagelig form for kreatin

WeightWorlds kreatin-piller er et praktisk doseringsalternativ til almindelig kreatinpulver, hvilket er tiltaldende for mange, da man på den måde er sikret en dosis på 3 gram kreatin monohydrat hver gang, uden at man behøver at blande det op i vand (eller rengøre sin shaker for gud skyld hvilken gang!).

Prøv en hel uge gratis

Er du i tvivl om hvad bootcamptræning kan gøre for dig? Så prøv en hel uge gratis her hos Fit4livetbootcamp! Vi lover sved på panden og sjove træninger!

Læs meget mere om gratis prøvetræning her!

Bestil Fit4livet Nature her

Her kan du bestille Fit4livet Nature kosttilskud ved at udfylde formularen.

Skriv gerne, om du henter kosttilskuddet selv eller ønsker at få det sendt til en pakkeshop eller din privatadresse samt antal du ønsker at købe.